Kā atslēgt Facebook Timeline jauns interfeiss - video pamācību

Kā atslēgt Facebook Timeline jauns interfeiss - video pamācību
4 (3) 80%

Hi friends, šodienas apmācība mēs redzēsim, kā mēs interfeiss Timeline deaktivizētu Facebook kontu. Timeline ir jauns interfeiss, kas Facebook vēlas pieņemt to visiem lietotājiem. Pāreja netiks darīts, pēkšņi, bet pakāpeniski. Ir Facebook lietotāji, kas vēl Flos veco interfeisu. Laika gaitā, Facebook lietotājiem veikt dažas selektīvs, Timeline interfeiss aktivizē tos un dot viņiem atelpu par nedēļu, lai tie pierastu pie tā. Pēc tam, kad iet nedēļu, Facebook aktivizēta automātiski, bez lietotāja interfeisu, kas ļauj lietotājam izvēlēties veco un jauno Timeline saskarni un bez iespējas atslēgt interfeisa Timeline starp.
Facebook saskarnes TimeLine ir bijis un ir ļoti strīdīgs temats, daudzi lietotāji ir pametuši un vairāk izmanto Facebook, un daudzi no tiem ir pastāvīgi slēdzuši savu Facebook kontu. Aptauja liecina, ka vairāk nekā 70 lietotāju% nav [...]