Rakstiet aizsargāta USB disku FIX (galīgo risinājumu)

Problēmu novēršana “USB disks ir aizsargāts ar rakstīšanu!
Hi friends, kādu laiku atpakaļ es pamācību, kurā mēs atrisināta izdot USB stick atklāti. Par komentāru ailē minētā rakstā jūs ievietojis daudzi no jums problēmas, jūs sastopaties ar dažiem nūjām rakstīt aizsargāti, kas nozīmē, nūjas, ka jūs nevarat rakstīt, nevar būt un nevar izdzēst failus, un jebkurš jūsu mēģinājums atrisināt problēmu neizdevās.
Patiesībā šodien apmēram 2 dienas es mēģināju salabot aizsargāto nūju ar rakstīšanu, un šodien es viegli varu teikt, ka man izdevās atrisināt šo problēmu: "USB DRIVE ir rakstīts, lai aizsargātu".
Es esmu mēģinājis desmitiem metožu, lai atraisītu USB stick:
1. Es mēģināju Diskpart, Utility CMD.
2. Es mēģināju HP USB Format rīks.
3. Es mēģināju mainīt vērtību reģistrā "WriteProtect = 0"
4. Es mēģināju Acronis Disk Director
5. Es mēģināju Sadalīšanās Master
6. Es mēģināju CyberLink Wizard
Bet ko pie velna es nemēģināju? Rezultāts bija tāds pats, neko nedarot!
Visbeidzot es izmēģināju ar Ubuntu un beidzot atrisināju problēmu ar "USB Drive is Write Protected"
Kā tas nāk uz šo?
Es aizdevu USB kādam paziņam, un, kad es to saņēmu, bija šī problēma "Disk is Write Protected", un es nevarēju izdzēst failus, es nevarēju formatēt nūju, es varēju lasīt tikai failus.
Kā es atbrīvojos no "USB Drive is Write Protected"?
1. man Ubuntu atmiņas kartē (tas var būt uz USB stick) ar rufus (Tutorial ir Windows, bet tā darbojas pats par Ubuntu).
2. Es ielādēju no USB kartes ar Ubuntu (vai no nūjas) un sāku Ubuntu režīmā “Try Ubuntu” (tiešais režīms), šādā veidā tas nevis instalējas, bet darbojas tiešraidē (logi netiek ietekmēti).
3. Es noņemt USB stick, un es atkārtoti.
4. Esmu sācis GParted un formatēts FAT32.
5. SEKS, es satvēru "USB disks ir aizsargāts ar rakstīšanu"

Rakstiet aizsargātu FIX - video apmācība


Cristian Cismaru: Man patīk viss, kas saistīts ar IT & C, man patīk dalīties pieredzē un informācijā, ko uzkrāju katru dienu. Es mācos tevi mācīt!

Skatīt komentārus (63)

  • foarte util, dar am o alta problema legata de tastatura ca imi vine s-o musc cu dintii, adica...cind apas tasta M imi scrie 0[zero] J-apare 1, k-2, l-3, i-5, o-6, u-4, nustiu ce sa mai fac,poate exista vre-o combinatie de taste dar eu nu o stiu, va rog ajutor, am win7 pe 32biti, asus x301A. MULTUMESC ANTICIPAT

    • Asus X301A nu are tastatura numerică (cum au tastaturile standard, în partea dreaptă), acele taste numerice fiind implementate pe tastatura cu litere (tasta J are 1, tasta K are 2, tasta L are 3 ...). Utilizarea lor (a numerelor) se face împreună cu tasta Fn (Function) aflată în partea stângă jos a tastaturii (ex: pentru 1 apeși Fn și J, pentru 2 apeși Fn și K ...). Problema apare atunci când calculatorul porneste cu opțiunea Num Lock activată din Bios sau din sistem. Sistemul crede că tastatura are și tastele numerice din dreapta, însă ele neexistând acolo ci pe tastele cu litere, acestea (literele) sunt înlocuite cu numerele (ca și când tasta Fn ar fi apăsată).
      Risinājums ir atspējošanas Num Lock, pirmais tastatūra (Num Lock taustiņš ir Num Lk vai kaut kur augšējā labajā stūrī) un tad Bios tweakuit reizes ar jebkuru programmatūru tieši no sistēmas.

    • Es nevaru saprast, kā jūs nejauši svītrots android.
      Parasti jums nav tiesības dzēst operētājsistēmas failus.
      Varbūt, ja jums bija Root!

      • Nav savīti, bet garlaiko :)).
        Man ir nūju ar 2 starpsienām, ko aizsargā uzņēmums, kas ir ievietojis savu sūdi komerciālos nolūkos, un 8g man ir bezmaksas, ti, tā var izdzēst pievienošanas formātu.
        Jautājums, kā es daru to pašu un cuy, ka 1 giga starpsienas izskatās, bet es domāju, ka tas ir 4 giga, kam ir video ar Full HD video un daudz vairāk.
        Es varu tos kopēt sistēmā, tāpēc es nevaru tos izdzēst, lai izveidotu šo nodalījumu, vai kaut ko tai pievienotu.
        Ideja ir izveidot win7 pudeli, lai to instalētu un vairs nevarētu dzēst vai pievienot failus, tāpēc es nevarētu uzņemt vīrusus uz nūjas, kuru es to izmantoju instalēšanai, un es nevarēšu formāts kaut ko papildina utt.
        Pentru mine ar fi utila chestia asta sa nu se mai poata formata adauga sau sterge :)

  • Un es esmu īpašnieks Sony Xperia U videotutorial komandas, un pat tad, ja es gribu, lai varētu r šogad 2015 tālruni var atslēgt, lai botloaderu un es kaut kā instalēt cyanonged verisune veidā būtu brīnišķīgs veids Dome .. Cristi Cismaru neesmu dzirdējis neko par apgūstot botloaderului mums zināt, ka jūs sakāt to kā jūs vēlaties instalēt cyanongenmod dumnevostra lūdzu ... Es novēlu jums daudz dvēseles turpina suucces videotutorial komandu.

    • Sunt un detinator si eu de un sony xperia u si chiar as dori echipei videotutorial daca sa-r putea la acest telefon in anul 2015 sa se poate debloca cumva botloaderu si sa imi instalez o verisune de cyanonged mod ar fi ceva minunat.. apropo Domul Cismaru Cristi nu ati aflat nimica despre deblocarea botloaderului ca ati zic ca ne anuntati ca si dumnevostra ati vrea sa instalati cyanongenmod va rog mult din sulfet … va urez in continuare suucces echipei videotutorial. Va ROG nu imi raspunde nimeni la aceasta intrebare??

  • @Cristi te contrazic cu rufus nu merge sa faci orice sistem operare bootabil de pe stik. de ex opensuse daca faci cu ubuntu sau unebootin se va face dar se va creea imaginea sparta si prin urmare va da o eroare cand bootezi sistemul de pe stik( e valabil si la alte distributii linux). deaceea au la ei pe site imagiewhrite. deci nu mai spune ca poti face orice sistem operare cu rufus. si se poate face aceasta operatiune si din windows din cmd dar e mai complicat. ca si eu am avut problema asemanatoare si am rezolvat din win. cel putin la mine a mers. si app merge din orice distributie linux sa formatezi stikul asa

      • Es teicu manā gadījumā. Tagad tas ir atkarīgs no tā, ko ir STIK un avarēja viņu. tas nenozīmē, ka gadījumā, ja @Cristi devās. bet jā vairums sikuri un atmiņas kartes var noteikt tikai runāt ar linux

        • Știi foarte bine la ce mă refer! Rufus poate pune orice sistem de operare Linux sau Windows pe un stick. Te faci că nu mai știi pe ce subiect îl contrazici pe Cristi? Citește comentariul tău de mai sus, citez: "...deci nu mai spune ca poti face orice sistem operare cu rufus..." sau "Cristi te contrazic cu rufus nu merge sa faci orice sistem operare bootabil de pe stik."

          • @adrian eu am crezut ca te referi la stik usb ca am spus 2 mentiuni. ia pune tu opensuse cu rufus si spunemi daca merge sa bootezi de pe acel stik facut cu rufus. si incerca mai multe sisteme operare sa pui cu el sa vezi unele merg altele nu. incerca mai multe. una e sa le pui si una e sa functioneze sa booteze. citeste si la opensuse ca va spune clar ca daca nu folosesti acel soft imagewrithe daca scriu corect . se va creea o imagine sparta. si explica acolo ca nu stiu ce nu face UDI. credeam ca eu vb ca am intampinat probleme de genu , nu spun doar sa contrazi pe cristi sau pe tine adrian. testeaza si apoi spunemi daca a functiona sa pui si sa booteze sa poti instala cu succes orice sistem operare cu rufust. eu testez distributii linux si unele nici deadracu nu merg facute pe stik bootabil cu nimic. dar da intradevar e bun rufus e bun pt win dar la distributiile linux nu merge orice distributie sa faci cu el. cum si cu unebootin nu merge sa faci orice sistem linux bootabil. repet testeza mai multe sisteme linux sa faci bootabile daca vrei si zimi de a mers cu succes sa booteze sa poti instala

      • am vrut care este protejat formatez pe fat32 stick usb 4gb cu Ubuntu imi da o eroare Libparted bug found
        Ievades / izvades kļūda rakstīt uz / dev / SDF laikā

  • Mr sveicu jūs ar cieņu. Cristi
    Am si eu o problema cu un ssd dela corsair care nu se mai vede in niciun sistem de operare. Nu a fost folosit prea mult,a fost win. pe el so de la o reinstalare a aparut problema. Ma poate ajuta cumva solutia ta din acest tutorial? Sau ma rg,poate imi dai o ata ideeie. Eu deja l am trecut la "decedati" dar repet,el nu a ft flosit nici macar un an c u widdws e el rpobabil ca la reinslare de windows s a frmatat gresit sau nu mi dau seama exact ce s a intamplat de nu mai e vazut ub nic o forma.

Saistītie Post

Šī vietne izmanto sīkdatnes.